Leukste kinderpark in Nederland

Landgoed Tenaxx is een kinderpark in Nederland pur sang. In het dinopark gaat het in eerste instantie om kindervermaak. Dat wordt verzorgd doordat de kinderen de dino’s alleen in een zoektocht door de bossen kunnen vinden. Zij worden daarbij opgeschrikt door de vervaarlijke dinogeluiden. Ook kunnen kinderen zich op allerlei andere manieren vermaken: dino-opgraving, survivalrun, bootjesvijver etc.

Uniek kinderpretpark in Nederland

Kinderpark Tenaxx is uniek in Nederland. Je maakt namelijk geen ritjes in achtbanen of andere attracties, maar je gaat op zoek naar dinosaurussen! Ze zijn verstopt door heel het park. Naast het spotten van dino's kun je ook allerlei activiteiten doen. Van een dinohunt met laserguns tot een dino-opgraving. De activiteiten zijn niet alleen leuk om te doen, maar ook heel leerzaam. In ons speciale dinopaspoort kun je stempels verzamelen die je krijgt als je een onderdeel hebt gedaan. Als je alle onderdelen hebt gedaan, dan krijg je de originele Tenaxx Dino-ranger button. Aan het eind van de dag kun je iedereen laten zien dat je een echte Dino-ranger bent!

Kinderfeestje op ons kinderpark in Groningen

Wist je dat je op ons kinderpark in Groningen ook kinderfeestjes kunt geven? Je gaat dan o.a. op zoek naar brullende dino's, survivallen door modder en water, op zoek naar het skelet van de T-Rex. Natuurlijk krijg je ook iets lekkers te eten en drinken. Kinderfeestjes zijn in overleg naar wens in te vullen. Meer weten over de kinderfeestjes? Neem dan contact met ons op.

Kinderpark Nederland

Openingstijden park

In de winterperiode gesloten tot en met 29 maart 2018.


http://ec.europa.eu/agriculture/index_nl.htm

Zo kom je er

Landgoed Tenaxx              
Borgesiusweg 1  
9698 XS Wedde  

Route

 

 

 Entreeprijzen

Dagticket kinderen 0, 1 en 2 jaar gratis
Dagticket *€ 9,50
Dagticket online *€ 8,50
Dagticket groepen vanaf 10 personen (p.p.) *€ 7,00
Schoolreis (p.p.) *€ 7,00
Kinderfeest (p.p.) *€ 7,00

Alle prijzen met * betekenen: inclusief onbeperkt frietjes, snacks, pannenkoeken en ranja.

Niet in combinatie met andere kortingsacties.