Het leukste dinosaurus museum van Nederland

Miljoenen jaren geleden werd de wereld bewoond door reptielen, ook wel bekend als dinosaurussen. Tot op de dag van vandaag is er zowel bij jong en oud grote interesse. Hoe leefden ze? Welke soorten waren er? Hoe zijn ze uitgestorven? In ons dinosaurus museum krijg je op vele vragen een antwoord. In de expositieruimten is een prachtige collectie replica’s en skeletten van dinosaurussen te zien.

Uit de skeletten van de dinosauriërs kunnen deskundigen afleiden dat er onderscheid was tussen vleeseters en planteneters. De plantenetende dinosaurussen deden zich tegoed aan planten en bomen. In onze arboreta zijn honderden soorten treurbomen te zien. In ons bomenpark is ook de link te zien tussen bomen en dinosaurussen.

Leerzaam dinomuseum met activiteiten

Ons dinomuseum is niet alleen leerzaam, maar ook een plek om op een speelzame wijze dinosaurussen te ontdekken. Rond ons dinosaurus museum in Nederland zijn de volgende activiteiten te doen.

Naast een dagje uit met de kinderen is het ook mogelijk om op ons dinopark een kinderfeestje of schoolreisje te organiseren. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dinosaurus museum

Openingstijden park

In de winterperiode gesloten tot en met 29 maart 2018.


http://ec.europa.eu/agriculture/index_nl.htm

Zo kom je er

Landgoed Tenaxx              
Borgesiusweg 1  
9698 XS Wedde  

Route

 

 

 Entreeprijzen

Dagticket kinderen 0, 1 en 2 jaar gratis
Dagticket *€ 9,50
Dagticket online *€ 8,50
Dagticket groepen vanaf 10 personen (p.p.) *€ 7,00
Schoolreis (p.p.) *€ 7,00
Kinderfeest (p.p.) *€ 7,00

Alle prijzen met * betekenen: inclusief onbeperkt frietjes, snacks, pannenkoeken en ranja.

Niet in combinatie met andere kortingsacties.